Uncategorized

USR: „Carmen Dan este doar o trompetă de propagandă jalnică a lui Liviu Dragnea”

Urmare a declarațiilor ministrului de interne față de evenimentele petrecute în Piața Victoriei pe 10 august 2018, USR a ripostat imediat cerând demisia de îndată a ministrului Carmen Dan, pe care o acuză ca fiind direct responsabilă pentru atacul asupra protestatarilor declanșat de Jandarmeria Română.

„Carmen Dan este doar o trompetă de propagandă jalnică a lui Liviu Dragnea. În loc să-și asume ca ministru de interne responsabilitea politică pentru represiunea din 10 august și să demisioneze, Carmen Dan a prezentat în această seară un pseudo-raport care inventează scuze pentru violența jandarmeriei. Vinovați au fost găsiți protestarii pașnici care nu s-au delimitat de cei agresivi!

Ministrul Carmen Dan nu a criticat manipulările odioase ale posturilor de televiziune prietene referitoare la violențele din Piața Victoriei, în schimb a scormonit pe Facebook să găsească manipulări care să confirme propaganda PSD. Nu a citit și sutele de mărturii cutremurătoare ale cetățenilor pașnici care au fost gazați și bătuți fără niciun motiv de jandarmerie.

A avut și Carmen Dan un moment de sinceritate, când a spus că legea nu se aplică egal pentru toți, jandarmi și manifestanți. Demisia!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a USR.