Uncategorized

USR: Se pregătește o mare fraudă electorală la referendum!

PSD una spune și alta face. În ciuda mesajelor externe transmise de partenerii europeni, PSD a avut campanii plătite și asumate de sprijinire a unei opțiuni în privința referendumului care va avea loc în acest sfârșit de săptămână, a declarat deputatul USR Cristian Seidler într-o conferință de presă.

Sunt mai multe motive pentru care USR își ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea votului, mai ales că Guvernul a avut grijă să creeze toate condițiile pentru a-l frauda. Iar dacă acest exercițiu electoral de fraudare va fi unul reușit, celelalte patru alegeri electorale care urmează în România până în 2020, vor fi doar niște rulări suplimentare ale aceluiași sistem fraudulos de vot.

Cristian Seidler

Se pregătește o mare fraudă electorală la referendum! PSD una spune și alta face. În ciuda mesajelor externe transmise de partenerii europeni, PSD a avut campanii plătite și asumate de sprijinire a unei opțiuni în privința referendumului care va avea loc în acest sfârșit de săptămână, a declarat deputatul USR Cristian Seidler într-o conferință de presă.Sunt mai multe motive pentru care USR își ridică semne de întrebare cu privire la corectitudinea votului, mai ales că Guvernul a avut grijă să creeze toate condițiile pentru a-l frauda. Iar dacă acest exercițiu electoral de fraudare va fi unul reușit, celelalte patru alegeri electorale care urmează în România până în 2020, vor fi doar niște rulări suplimentare ale aceluiași sistem fraudulos de vot.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Vineri, 5 octombrie 2018