Uncategorized

Valentina Ardean Elisei: Retragerea de la Națională, o decizie asumată și luată cu gândul și inima împăcate

de Mihai Sărmășan

Valentina Ardean Elisei, componenta lui CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud explică pe contul său personal de Instagram motivele pentru care s-a retras săptamâna trecută de la naționala feminină de handbal

„Împărtășesc cu voi o decizie importantă pentru mine, o decizie asumată și luată cu gândul și inima împăcate. Sunt aspecte pe care în calitate de sportiv de performanță nu le expui, deși ele sunt cunoscute de către cei care ne urmăresc activitatea – este vorba despre compromisul pe care îl realizezi în calitate de mamă și soție, atunci când absentezi pentru a te dedica cu totul pasiunii tale, în cazul meu, handbalul românesc. Am simțit că este momentul să îmi îndrept mai mult atenția și energia spre familia mea.

După cei 16 ani dedicați lotului național de senioare, rămân cu amintiri și lecții inedite pe care nu le voi uita vreodată, iar pe această cale le mulțumesc antrenorilor, colegelor și celor care m-au sprijinit de-a lungul carierei. Îmi voi continua parcursul sportiv doar în cadrul echipei de club și voi trăi fiecare moment cu același entuziasm.”, a spus Valentina Ardean Elisei.