Uncategorized

Vezi cine e noul iubit al Laurei Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi și-a pierdut recent fotoliul de șefă a DNA, dar asta nu a afectat-o prea mult la salariu. Noul post din cadrul Parchetului General îi aduce lunar venituri de peste 30.000, poate chiar mai mult dacă sunt luate în calcul toate sporurile, deplasările și diurnele aferente.

Cel care i-ar fi furat complet inima fostei şefe a DNA ar fi acum un ofiţer SPP. Acesta ar fi şi însoţit-o în mai multe deplasări, probabil mai degrabă ca iubit decât ca gardă de corp şi asta pentru că momentan Kovesi nu mai are drept la protecţie din partea SPP.

Lucian Pahonţu, actualul şef al SPP, denumit ,,personaj veninos” de preşedintele PSD, Liviu Dragnea câştigă lunar aproximativ 15.500 lei, la care se mai adaugă şi alte indemnizaţii, ajungându-se la încasări duble. Ofiţerii SPP ajung şi ei la salarii similare, în funcţie de misiunile pe care le au într-o lună şi de gradul de risc la care sunt supuşi, conform capital.ro.

Aşadar, potrivit unor surse din interiorul SPP, salariul actualului iubit al Laurei Codruţa Kovesi ar depăşi 10.000 de lei lunar şi asta pentru că sarcinile lui ar fi unele destul de complexe.

Imagini pentru lucian pahontu