Uncategorized

Victor Costache, ministrul Sănătății, și-a dat demisia. Noul ministru va fi Nelu Tătaru

Victor Costache și-a dat demisia în această dimineață, din fruntea Ministerului Sănătății. Într-o declarație  de presă, premierul Ludovic Orban a anunțat că a luat act de demisia lui Victor Costache și îl va propune ca ministru al Sănătății pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

,,Am luat act de demisia domnului ministru Victor Costache, voi transmite această demisie domnului președinte pentru a emite decretul de recuzare.  Aproape 5 luni, Victor Costache a făcut parte din guvernul pe care îl conduc și împreună  cu dânsul am luat o serie de decizii importante pentru sănătate. Regret demisia, o înțeleg și îi mulțumesc, domnului ministru. Îi voi propune domnului Președinte pentru funcția de ministru al Sănătății pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru care face parte din minister și este în prima linie” a spus premierul Ludovic Orban în declarația de presă.

Potrivit Digi24.ro, ministrul sănătății și Ludovic Orban au avut aseară o discuție aprinsă pe tema lipsei de echipamente din spitale și a haosului organizatoric și acest lucru ar fi dus la demisia lui Victor Costache.