ACTUALITATE, Uncategorized

Victor Rebengiuc: „Klaus Iohannis e un om corect, cinstit, intelectual”

Victor Rebengiuc a fost astăzi prezent la emisiunea “În fața ta” (Digi 24).

Occidentul nu atentează la identitatea României, din contră, iar primii care nu se pricep la ce sunt puși să facă sunt chiar politicienii, a spus actorul Victor Rebengiuc, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24. Marele actor a vorbit și despre problemele întâmpinate de Alianța USR-PLUS la înscrierea pentru alegerile europarlamentare, dar și despre situația actuală în care se află România.

Întrebat ce părere are de președintele României, Victor Rebengiuc a menționat: „Klaus Iohannis e un om corect, cinstit, intelectual, ceea ce nu e cazul la Dragnea. Singurul care rezistă, luptă pentru ca țara să rămână aproape de Europa, să-și păstreze calitatea de stat de drept, să nu fie îngropată sub mormanul de minciuni și mizerii pe care această camarilă a PSD, chiar și ALDE, încearcă să îngroape țara.”

„Când intri în România, intri în altă lume, care e foarte jos”

Despre retorica Guvernului, potrivit căreia trebuie să fie apărat ce e românesc, Victor Rebengiuc a spus că în această discuție este vorba despre respect.

„După ce să te poata aprecia, doar pentru că ești român? Trebuie să faci ceva, să se vadă că ești bine intenționat, că vrei să trăiești într-o lume liberă și adevărată, că vrei să faci tot ce se poate pentru ca această lume să meargă înainte, nu să ne îngropăm”, a subliniat el.

„Când intri în România, intri în altă lume, care e foarte jos: o lume necivilizată, fără șosele, fără spitale, școli. Școlile sunt o nenorocire, nu mai vorbesc de closetele din fundul curții, pentru că sunt multe și e dificil de rezolvat treaba asta. România e rămasă în urmă. Dacă rămânem sub aceeași condiție până la sfârșitul sfârșitului, sfârșitul n-o să fie departe. În mod voit e ținută jos”, a spus Victor Rebenciuc.

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Senin
Senin
-1°C
Vânt: 4 km/h S