VICTORIE DE VIS a Gloriei Bistrița în fața campioanei SCM Râmnicu Vâlcea

de Mihai Sărmășan

Handbalistele Gloriei Bistrița au obținut miercuri seara o victorie excepțională în fața campioanelor ediției trecute din Liga Florilor, handbalistele de la SCM Râmnicu-Vâlcea.

Scorul înregistrat la finalul partidei a fost de 24-19 în favoarea bistrițencelor. La pauză, echipa noastră a intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, scorv12-11.

Au marcat pentru Gloria Bistrița: Valentina Ardean Elisei – 6 goluri, Laura Pristăvița – 5 goluri, Mariana Costa – 3 goluri, Daniela Rațiu – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – doua goluri, Teodora Bloj – doua goluri, Nicoleta Dincă – un gol, Dzyiana Ilyina – un gol, Andreea Tetean – un gol. În poartă Darly Zoqbi de Paula a avut 12/29 intervenții reușite ( 41%).

”Toata lumea care a intrat în teren și-a facut datoria. Se vede o muncă asiduă, toate jucătoarele sunt la Bistrița cu sufletul. Eram datori să oferim publicului o victorie de măsura aceasta”, a spus Horațiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN.

”Toata lumea care a intrat în teren și-a facut datoria. Se vede o muncă asiduă, toate jucătoarele sunt la Bistrița cu…

Publicată de CS Gloria 2018 pe Marţi, 5 noiembrie 2019

Cu această victorie, Gloria urcă pe locul  5 în Liga Florilor și va jucă în ultimele două meciuri din aceaastă toamnă cu Corona Brașov în turul III din Cupa EHF.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.