Uncategorized

VICTORIE DE VIS a Gloriei Bistrița în fața campioanei SCM Râmnicu Vâlcea

de Mihai Sărmășan

Handbalistele Gloriei Bistrița au obținut miercuri seara o victorie excepțională în fața campioanelor ediției trecute din Liga Florilor, handbalistele de la SCM Râmnicu-Vâlcea.

Scorul înregistrat la finalul partidei a fost de 24-19 în favoarea bistrițencelor. La pauză, echipa noastră a intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, scorv12-11.

Au marcat pentru Gloria Bistrița: Valentina Ardean Elisei – 6 goluri, Laura Pristăvița – 5 goluri, Mariana Costa – 3 goluri, Daniela Rațiu – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – doua goluri, Teodora Bloj – doua goluri, Nicoleta Dincă – un gol, Dzyiana Ilyina – un gol, Andreea Tetean – un gol. În poartă Darly Zoqbi de Paula a avut 12/29 intervenții reușite ( 41%).

”Toata lumea care a intrat în teren și-a facut datoria. Se vede o muncă asiduă, toate jucătoarele sunt la Bistrița cu sufletul. Eram datori să oferim publicului o victorie de măsura aceasta”, a spus Horațiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN.

Cu această victorie, Gloria urcă pe locul  5 în Liga Florilor și va jucă în ultimele două meciuri din aceaastă toamnă cu Corona Brașov în turul III din Cupa EHF.