„Viitorul României creștine în Europa”, dezbătut la Cluj-Napoca

„Viitorul României creștine în Europa” este tema conferinţei organizate pe data de 17 noiembrie.

Mai mulţi lideri ai diverselor confesiuni se vor reuni pentru a arăta necesitatea viitorului creştin al nostru. Conferinţa „Valorile creștine și viitorul creștin al României” îi va avea ca invitaţi pe preşedintele Academiei Române, profesorul Ioan Aurel Pop,  preotul Constantin Necula, scriitorul Mihai Neamțu. Din informațiile primite lista finală cu invitaţii va fi prezentată în următoarele zile.

„Participarea noastră va spune lumii întregi că valorile fondatoare creştin-democrate nu pot fi uitate şi că ele reprezintă temelia pentru următoarea 100 de ani de prosperitate şi libertate în România şi UE.

Pe scenă se vor afla oameni de cultură, antreprenori, lideri de opinie, profesori  universitari şi lideri spirituali”, precizează organizatorii.

 

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

1 Comment

  1. “Participarea noastră va spune lumii întregi că valorile fondatoare creştin-democrate nu pot fi uitate şi că ele reprezintă temelia pentru următoarea 100 de ani de prosperitate şi libertate în România şi UE.” <– spune cine ? In toate tarile care continua sa se dezvolte crestinismul este in declin iar tarile respective nu par a avea o problema cu asta. Continua sa aiba oameni de stiinta performanti care aduc lumii intregi miracole in medicina, informatii astronomice, fizice, din domeniul chimiei samd incredibile . Nu se confrunta cu tsunami, cutremure, inundatii, seceta nici mai mult nici mai putin decat inainte. Singura concluzie logica este ca viitorul apartine stiintei si omului iar religia va disparea, dovedindu-se in cele din urma o poveste. Acesta este mersul normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.