Uncategorized

Viorica Dăncilă: Nu cred că domnul Iohannis a purtat cască în ureche. Firea a preluat știrea de pe net, apoi a șters-o

În aceste momente, candidatul PSD la Președinția României, fostul premier Viorica Dăncilă, susține o conferință de presă la sediul central al PSD. Întrebată de un ziarist care este opinia acesteia cu privire la faptul că Președintele Klaus Iohannis ar fi purtat ieri, în cadrul unei dezbateri cu ziariștii, o cască în una dintre urechi, Viorica Dăncilă a dat dovadă de sinceritate și a recunoscut public că nu crede acest lucru.

,,Nu cred că domnul Iohannis a purtat cască în ureche. Doamna Firea a preluat  știrea din  spaţiul public, dar apoi a şters postare”, a spus, în urmă cu doar câteva momente, Viorica Dăncilă în fața jurnaliștilor.

Așadar, Viorica Dăncilă s-a dovedit, în acest caz de bună credință, recunoscând că nu crede știrile privitoare la casca Președintelui Iohannis din timpul conferinței de presă de ieri. Cum rămâne, însă, cu moralitatea liderilor PSD, începând cu primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, cu parlamentari și președinți de consilii județene care  s-au grăbit să scrie, pe rețelele de socializare, cuvinte jignitoare la adresa lui Klaus Iohannis acuzându-l că purta o cască în care i se sufla în timpul conferinței de presă? Și, cum, am mai putea avea încredere că ne spun, în altă situație, adevărul? Sunt întrebări  retorice, la care nu așteptăm răspuns. Cel puțin, nu de la cei responsabili cu intoxicările de tip fake news!