Uncategorized

Vlad Voiculescu: Tudorel Toader este complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberati de el

Fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, califică decizia ministrului justiției de a elibera infractori, drept o crimă. Cel puțin din punct de vedere moral, ministrul este responsabil de crima de la Mediaș, de ieri, când un tânăr de 25 de ani, a fost ucis de un alt tânăr condamnat anterior pentru o altă crimă și ulterior eliberat, în urma eliberării mai multor condamnați.

“Am tot auzit cu toții calificative cu rimă pentru Tudorel Toader: Tudorel Slugărel, Gargamel… și altele. Toate sună doar ușor antipatic, toate fac din dumnealui un personaj cel mult greu de înghițit, o slugă a unor infractori dovediți.

Domnul rector, domnul profesor doctor, domnul fost judecător al CCR Tudorel Toader nu este însă doar un personaj antipatic. Tudorel Toader este complice la crimă.

Așa cum spune Alexandru, Tudorel Toader este, cel puțin din punct de vedere moral, complice la toate crimele și violurile comise de cei eliberati de el. Omul ăsta știa ce face! Statisticile au fost mereu foarte clare. Eliberând mii de infractori din închisoare și strâmbând atâtea legi în favoarea infractorilor, Tudorel Toader știa foarte bine ce face. Știa probabil mai bine ce face decât nenorocitul care l-a ucis pe băiatul de 25 de ani aseară.

În ultimii 30 de ani, nu știu dacă a fost vreun român implicat direct sau indirect in atâtea crime așa cum este acest individ, ajuns în funcția de ministru în guvernul infractorilor.

Un tânăr de 25 de ani a fost ucis ieri seara în Mediaș. Agresorul este un bărbat care fusese deja condamnat în trecut pentru omor, eliberat de Tudorel Toader și coaliția PSD-ALDE pe baza recursului compensatoriu.

FIECARE ZI E UN PAS. Și fiecare pas merge într-o direcție sau alta. Fie către adevăr, fie către această minciună criminală care a făcut din infractori prioritatea zero a guvernului.”, a menționat liderul USR.