POLITICĂ

ISJ Bistrița-Năsăud, campanie electorală pentru PSD. Politicieni, în sălile de clasă pline cu elevi

Suntem în plină campanie electorală pentru prezidențiale, iar reprezentanții unora dintre partidele care se luptă pentru a-și susține candidatul la fotoliul de la Cotroceni fac ce fac și apar pe paginile rețelelor de socializare ale instituțiilor publice care, prin lege, sunt apolitice. Apolitice, teoretic desigur, căci sunt pline de angajați cu carnet de partid. Iar unii dintre acești angajați, ca să nu zicem că aproape toți, au ajuns în funcție grație recomandărilor de la partid, nu a criteriilor de performanță. Iar când partidul o cere, angajatul astfel ajuns în funcție trebuie să ,,presteze” în campania electorală, chiar și pe pagina instituției pe care o reprezintă.

Astfel, pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud  face în aceste zile campanie pentru PSD. Reprezentantul care se ocupă de Facebook-ul instituției a distribuit, în data de 19 octombrie 2019, postarea viceprimarului Bistriței, Cristian Niculae care spune cam așa:

,,Alături de Daniel Suciu – Vicepriministru și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, împreună cu d-na Manuela Pătrășcoiu – Director General al Companiei Naționale de Investiții și de Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Radu Moldovan, am vizitat viitorul șantier al Companiei Naționale de Investiții cu vești bune, și anume că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului ce va reabilita și moderniza Corpul A al CNRL s-a finalizat și sunt două oferte depuse de două companii de construcții ce doresc să realizeze acest obiectiv. În interval de două săptămâni vor fi analizate aceste oferte, va fi declarat câștigătorul licitației și vom demara lucrările în cel mai scurt timp. Colegiul Național “Liviu Rebreanu” va beneficia atât de reabilitarea clădirii principale, a parcului dendrologic, cât și de refacerea infrastructurii educaționale, dotări și laboratoare performante. Pentru că #EchipaFaptelor funcționează, pentru că, acum, Bistrița are nevoie de #FapteNuVorbe!”.

Dincolo de ineditul vizitei pe un… viitor șantier, ne întrebăm ce au căutat politicienii în sălile de curs, în fața elevilor, după cum se vede în fotografiile ce apar pe ISJBN?! Și, mai ales, ce caută imagini  și cu politicieni din PSD, în plină campanie electorală, pe Facebook-ul ISJ Bistrița-Năsăud?! Că politicienii locali au vrut să bifeze o vizită în campanie electorală, pe un …viitor șantier, la cel mai titrat colegiu al Bistriței, înțelegem, dar nu înțelegem de ce reprezentanții ISJBN au promovat această vizită pe rețeaua proprie de socializare?! Cred că nu numai noi, ci și o parte a opiniei publice așteaptă răspuns la această întrebare.

Doamna inspector școlar general Camelia Tabără,consilier local PSD,  aveți cuvântul!!!

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare, costum şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare şi în aer liber